Categorie: Internet
Online
al meer dan 15jaar betrouwbaar internet / www.online.nl

Op de webshop van Online kun je kijken welke internetverbinding er voor jou voordelig is. Maar je kunt deze internetverbinding ook in een pakket terug laten komen samen met bijvoorbeeld telefonie of met telefonie en HDTV.  
Als je een pakket kiest waarin internet de basis is en wordt aangevuld met telefonie of met telefonie en HDTV, dan krijg je en gratis cadeau. Als je een internetverbinding kiest uit de webshop van Online dan heb je sowieso snel internet tot 20 Mb/s en kun je als je een pakket kiest voordelig bellen en heb je ook voordelig HDTV. Daarnaast heb je gratis installatiegarantie bij elk pakket. Verder krijg je bij deze pakketten een lijnhuis en een modem. Bij sommige pakketten wordt ook gratis een spam- en virusfilter geleverd.  
Als je kiest voor het pakket internet en bellen dan heb je snel internet, maar heb je ook de mogelijkheid om erg voordelig te bellen. Daarnaast behoud je je eigen nummer. Dit nummerbehoud is gratis. Daarnaast krijg je voor je pc een gratis spam- en virusfilter toegezonden. Ook bij dit pakket zit de lijnhuis en de modem.  
Kies je het pakket waar de HDTV bij zit, dan heb je dezelfde voordelen als het pakket van internet en bellen alleen wordt er HDTV met schotelantenne aan toegevoegd met 400 digitale en met 14 HD zenders.  
Via de Online webshop kun je kijken welk pakket het beste bij jou past en dus voordelig is voor je. Er zijn verschillende mogelijkheden en er zijn altijd actuele aanbiedingen te zien op de webshop van Online. Ben je benieuwd of je huidige internetverbinding goedkoper kan? Kijk dan snel op de website van Online en ga naar de webshop! 

Laatste aanbiedingen/kortingscodes

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar voor deze winkel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op deze winkel. Gebruik het onderstaande formulier om de eerste reactie te plaatsen!
Reageren
Uw naam:
Uw e-mail: (niet zichtbaar op de website)
Bericht:
Verificatie:


Relevante zoektermen: Online kortingscode, Online kortingsbon, Online actiecode, Online korting
Nieuwe kortingscodes

Nieuwe aanbiedingen

  • Geen

Nieuwe winkels