Categorie: Computers & Elektronica
MyCom
computerwinkel / www.mycom.nl

Op de webshop van Mycom kun je verschillende producten kopen. Zij hebben een breed assortiment aan producten. De hoofdproducten die zijn aanbieden zijn:

-        Audio en multimedia
-        Basisonderdelen
-        Bedieningsapparatuur
-        Behuizingen
-        CD en DVD
-        Computers
-        Digitale camera’s
-        Harde schijven
-        Mobiele opslag
-        Monitoren en televisies
-        Netbooks
-        Netwerken en draadloos
-        Notebook tassen
-        Notebooks
-        Printers en scanners
-        Software
-        Various times
-        Video en tv kaarten

Daarnaast bieden zij ook nog service aan huis, een pc samensteller aan en je kunt regelen via Mycom dat je kunt internetten en bellen.

Ben je net je eigen bedrijf gestart en op zoek naar goede computerapparatuur en naar de juiste producten die hierbij nodig zijn, te denken aan een notebook tas, netwerken of  internetverbindingen? De webshop van Mycom biedt volop mogelijkheden om online te winkelen. Het voordeel is dat je de deur niet uit hoeft en alles binnen een paar dagen thuis wordt gebracht. Daarnaast is er nog een mogelijkheid dat ze thuis eventuele hardware komen installeren als je hier moeite mee hebt. Ook dit is allemaal online te regelen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een internetverbinding te regelen via de webshop van Mycom. De medewerkers van Mycom komen deze verbinding dan gratis bij jou of bij jouw bedrijf aansluiten. Dit geldt tevens ook voor telefonie en andere netwerken die mogelijk moeten worden aangesloten. Kun je alles zelf aansluiten, geen man over boord. Dan worden alleen de artikelen bij je afgeleverd en kun je zelf aan de slag met de installatie van de artikelen.

Binnen één handomdraai is alles geregeld. Ga naar de webshop van Mycom en kijk wat je nodig hebt. Het installeren wordt voor je geregeld en alles wordt thuis afgeleverd!

Laatste aanbiedingen/kortingscodes

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar voor deze winkel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op deze winkel. Gebruik het onderstaande formulier om de eerste reactie te plaatsen!
Reageren
Uw naam:
Uw e-mail: (niet zichtbaar op de website)
Bericht:
Verificatie:


Relevante zoektermen: MyCom kortingscode, MyCom kortingsbon, MyCom actiecode, MyCom korting
Nieuwe kortingscodes

Nieuwe aanbiedingen

  • Geen

Nieuwe winkels