Categorie: Mode
Wehkamp
hét online warenhuis van Nederland / www.wehkamp.nl

Op de website van Wehkamp kun je gebruik maken van de webshop. Als je op de website van Wehkamp een bestelling plaats voor tien uur in de avond, dan heb je de bestelling de volgende dag in huis. Dit geldt natuurlijk wel voor werkdagen. Als je op zondag bestelt, heb je de artikelen hoogstwaarschijnlijk pas dinsdag in huis. Maar dat is natuurlijk nog erg snel! Via de website van Wehkamp kan ook gebruik worden gemaakt van een kortingscode. Deze kun je aan het einde van de bestelling invullen.

In de webshop van de Wehkamp kun je verschillende soorten kleding kopen. Zo is er damesmode, maar ook een speciale afdeling voor herenmode en één afdeling voor kinderkleding. Alle maten zijn mogelijk om te leveren. Het kan zijn dat er een maat momenteel niet leverbaar is maar deze wordt dan later naar je toegestuurd zodra hij weer op voorraad is. Meestal duurt dit een week. Als er een langere wachttijd is voor een artikel dan staat dit op de website vermeld. Verder zijn er diverse artikelen te koop voor het wonen en slapen. Hier zijn diverse artikelen voor te koop, te denken aan een bed, een tafel of een schemerlampje. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook cd’s  kopen, dvd-apparatuur en huishoudapparatuur. Verder kun je ook computers en telefoons aanschaffen via de webshop of eens rond kijken bij de afdeling spel en vrije tijd. Hier hebben ze spellen, DVD’s, boeken en games. Daarnaast is er nog een afdeling in de webshop, namelijk de opruimingsafdeling. Hierin staan alle extra aanbiedingen die je zou kunnen bestellen. Deze artikelen gaan momenteel uit de webshop en worden daarom tegen een goedkoop tarief verkocht.

Laatste aanbiedingen/kortingscodes

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar voor deze winkel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op deze winkel. Gebruik het onderstaande formulier om de eerste reactie te plaatsen!
Reageren
Uw naam:
Uw e-mail: (niet zichtbaar op de website)
Bericht:
Verificatie:


Relevante zoektermen: Wehkamp kortingscode, Wehkamp kortingsbon, Wehkamp actiecode, Wehkamp korting
Nieuwe kortingscodes

Nieuwe aanbiedingen

  • Geen

Nieuwe winkels